Om oss

I vår fabrik arbetar hundra sanna hantverkare och kompositörer från den närliggande regionen kring Jakobstad. Vi arbetar tätt tillsammans för att producera högkvalitativa (glas)fiberarmerade plastprodukter eller även kallade kompositprodukter (härefter refererad till som kompositprodukter). Alla av oss är vi experter inom vårt eget område, med ett gemensamt mål att skapa de mest ändamålsenliga och hållbara kompositlösningarna för våra kunders behov.  

Vi har levererat våra kompositlösningar över hela världen i över 20 år

NCE Oy grundades 1993 i Jakobstad, Finland. Sedan dess har både företaget och kompositmaterialen upplevt en kraftig utveckling.  Vi utvecklar ständigt våra metoder, både gällande tillverkning och materialkompositioner.  De olika kombinationerna av glas, kolfiber och dess olika matriser för att skapa hållbara kompositprodukter är oändliga.  Vi brinner verkligen för att skapa unika och skräddarsydda lösningar som passar våra kunders processer utmärkt, både med tanke på livslängd och lönsamhet.

Ni, våra kunder, kan er process och vi har know-how om kompositmaterialen, när vi kombinerar våra kunskaper får vi verktygen för att skapa den mest funktionella lösningen på era processproblem.