Mikä tekee meistä ainutlaatuisen?

Tapamme luoda käytännöllisempiä ja kestävämpiä komposiittiratkaisuja.

Kuinka löydämme täydellisen ratkaisun? Intohimomme on sinun ongelmiesi ratkaiseminen. Kyse ei ole ainoastaan haluamasi tuotteen tarjoamisesta ja valmistamisesta – Meillä on vankka kokemus ja vahva halu varmistaa parhaiten toimiva ratkaisu ongelmaasi. Tämä on erityisen tärkeää, kun haluat tehdä päätöksen, josta on mahdollisimman paljon hyötyä pitkällä aikavälillä. Haluatko olla varma, että saamasi tarjous on räätälöity vastaamaan juuri sinun prosessisi asettamiin haasteisiin?

Tarjousvaihe ja räätälöidyt ratkaisut

Prosessisi otetaan huomioon jo tarjousvaiheessa, ja yhdessä voimme luoda kustannustehokkaan ja toimivan, räätälöidyn komposiittiratkaisun. Materiaaliosaamisemme ja ammattitaitomme avulla voimme parantaa ja kehittää prosessejasi kestävämmiksi ja tuottavammiksi.

 

Lujuuslaskennat ja valmistuspiirustukset

Komposiittiratkaisumme alkavat aina lujuuslaskennalla. On tärkeää, että standardeja noudatetaan ja erilaisia laminaatteja testataan. Laminaattitestit paljastavat erilaisten laminaattien lujuuden, ja voimme tehdä laskelmia ja optimointia käyttäen FEM-menetelmää (Finite Element Method). Tekijät, jotka huomioidaan laskuissa ja optimoinnissa, ovat negatiivinen ja positiivinen paine, lämpötila, seismiset tekijät, tuuli, lumikuorma, ominaistaajuus, kuljetus, nostot jne.  

 

Yksityiskohtainen suunnittelu alkaa, kun lujuuslaskelmat on suoritettu. Suunnittelussa käytetään sekä 2D- että 3D-työkaluja. Niiden käytöstä hyötyy niin asiakas kuin tuotantokin.

Valmistusmenetelmät

  • Konekelaus
  • Tyhjiöruiskutus
  • Käsilaminointi

 

Laadunvalvonta ja materiaalitestaus

Läpi koko valmistusprosessin seuraamme projektin alussa yhdessä asiakkaan kanssa laadittua laatusuunnitelmaa. Laatusuunnitelma sisältää witness points (WP), hold points (HP) ja check points (CP), jotka ovat osa valmistusprosessia.

 

Valmistusvaiheen jälkeen teemme sarjam materiaalitestejä: testaamme laminaattipaloja varmistaaksemme, että materiaaliarvot vastaavat lujuuslaskelmia.

 

Tuote tarkastetaan ennen toimitusta ja tärkeät mittaukset tehdään ja kirjataan laatudokumentaatioon, jonka asiakas saa toimituksen jälkeen.

 

Erikoiskuljetukset ja reittisuunnittelu

Toimituksen kuljettaminen vaatii huolellista suunnittelua, se alkaa jo tarjousvaiheessa. Siltojen, voimajohtojen, kapeiden teiden yms. aiheuttamat haasteet otetaan selville ja ratkaisut suunnitellaan aina etukäteen yhdessä tehtävään valitun kuljetusyhtiön kanssa. Liikennemerkit poistetaan tarvittaessa ja liikenne voidaan pysäyttää leveän ja korkean kuljetuksen tieltä. Tehtaamme optimaalinen sijainti Pietarsaaren sataman vieressä mahdollistaa helpot ja sujuvat merikuljetukset.   

 

Asennus

Ammattiasentajamme matkustavat ympäri maailmaa asentamassa valmistamiamme tuotteita. Näin voimme taata parhaan mahdollisen laadun läpi koko prosessin. NCE toimittaa komposiittiratkaisut alusta loppuun, eikä alihankkijoita käytetä.
Riippuen asennuskohteen olosuhteista me päätämme, kuinka suuri osa esivalmistetaan tehtaallamme ennen toimitusta. Pitkälle viety esivalmistus lyhentää asennusaikaa kohteessa.